Tartar på lamminnanlår

Till det här receptet behöver du följande:
Ett innanlår från lamm
Smålökar som vi kallar vårlök (primörlök)
Kapris
Färska örter (Timjan och Rosmarin)
Dijonsenap
Citron
Salt
Svartpeppar
Surdegsbröd
Manchego-ost

Börja med att finhacka så mycket kött som du vill använda.

Slutresultatet kan bli såväl en aptitretare, förrätt eller huvudrätt. Bara att anpassa efter tycke och smak. Vi gör dem i form av tilltugg till drinken.

Rosta på några lagom stora skivor bröd i hälften smör och hälften olivolja.

Nu skall du röra ihop din hög med hackat lamminnanlår med kaprisen, hackade vårlöken, dijonsenapen och örterna. Krydda med salt och svartpeppar.

Lägg sedan upp den färdiga tartaren på de rostade brödskivorna.

Du kan också servera tartaren med nyfriterad potatis som du vänt runt i riven Manchegoost.

Strö den rivna machegoosten över och du har en mycket god aptitretare/förrätt/huvudrätt som är färdig att servera.